Badalona

Reunió entre Rubén Guijarro i l’alcalde Garcia Albiol per abordar els problemes de seguretat

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Reunió entre Rubén Guijarro i l’alcalde Garcia Albiol per abordar els greus problemes de seguretat que viu Badalona

Aquest matí s’han reunit Rubén Guijarro i l’alcalde Garcia Albiol per abordar els greus problemes de seguretat que viu Badalona.

El President del PSC, Rubén Guijarro, ha traslladat a l’alcalde una bateria de propostes per millorar la seguretat a la ciutat que tindran tot el suport dels socialistes.
 

“El govern de dretes no pot amagar-se darrera de dades que, en el moment que s’ha acabat el toc de queda, s’han vist superades per la realitat de la crisi d’inseguretat que viu Badalona, ni pot seguir allunyat de la realitat que pateixen els veïns” ha declarat Guijarro.

Els problemes en la gestió de la seguretat s’acumulen a Badalona davant la passivitat del govern del Partit Popular, amb un mes de maig especialment nefast a la ciutat.  Davant d’aquesta situació Rubén Guijarro va demanar el passat 6 de maig una reunió urgent amb l’alcalde per tal d’abordar el greu problema. La reunió s’ha dut a terme aquest matí al despatx de l’alcalde.

La reunió ha servit per traslladar en primera persona la preocupació per la situació de seguretat, i sobretot per traslladar a l’alcalde quatre propostes concretes:

El compromís d’ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana fins a assolir la ràtio 1,5 agents per cada 100 habitants que estipula la Federació Espanyola de Municipis.

La instal·lació de càmeres de videovigilància en els punts més conflictius de la ciutat i càmeres subjectives als agents.

Dotar les dependències de la Guàrdia Urbana d’una sala de control amb eines tecnològiques avançades que ajudin a una millor eficiència en l’actuació policial.

La convocatòria immediata del Consell de la Seguretat que va aprovar el Ple i que el govern del Partit Popular encara no ha convocat.

“La situació de la seguretat a Badalona és molt preocupant, els Socialistes volem una ciutat més segura. Avui he traslladat a l’alcalde una bateria de mesures en matèria de seguretat que comptaran amb tot el nostre suport per executar-les. La gestió no està sent bona i el govern del PP no pot perdre més el temps” ha afegit Guijarro

Recordem que moltes d’aquestes mesures ja estan finançades i projectades per l’anterior govern socialista. Es va deixar preparat el projecte de policia del segle XXI, amb 1,4 milions d’euros d’inversions per instal·lar càmeres de vigilància als carrers, càmeres subjectives pels agents de la Guàrdia Urbana o una sala de control d’alta tecnologia. 

#DistànciaMansMascareta

A Badalona 25 de maig de 2021