Badalona

L'assemblea del PSC proclama Àlex Pastor com a candidat a l'alcaldia per les municipals de 2019

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Un cop finalitzat el procés de primàries, Àlex Pastor ha estat escollit candidat a l'alcaldia de Badalona

L'Assemblea de militants del Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona ha escollit a l'actual Primer Secretari i alcalde de Badalona, Àlex Pastor, com a candidat a l'alcaldia de #Badalona a les properes eleccions municipals de maig del 2019.

En la seva intervenció davant la militància, l'alcalde Àlex Pastor ha destacat tota la feina feta en només quatre mesos pel govern muncipal de Badalona i ha afegit "Hem treballat perquè els problemes de la gent entrin a la institució, deixant enrere 3 anys de gesticulació i espectacle polític permanent i infructuós"

"Badalona ha perdut 3 anys. I la ciutat es mereix temps per millorar. Nosaltres els socialistes no hem fet una aposta per governar un any. Hem vingut per quedar-nos" ha indicat Àlex Pastor.

"Em sento fort, il·lusionat i esperançat i recompensat en l'esforç perquè els veïns i veïnes ens transmeten confiança i constants mostres agraïment i suport. No podem defraudar-los perquè ens esperen, ens reclamen i ens respecten"

L'alcalde Àlex Pastor també ha incidit sobre els principals reptes que té per endavant la ciutat de Badalona, com ara: el repte de garantir la convivència, el de superar el dèficit històric en matèria d'infraestructures, el de prioritzar i atendre sense excuses els casos d'emergència social, el d'activar la gestió municipal, el de superar de forma definitiva la barrera física i social que l'autopista C31 ha significat per a la ciutat.

A Badalona 7 de novembre de 2018