Badalona

Guijarro mostra el rebuig a la utilització política de la tragèdia que està realitzant el PP

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Guijarro mostra el total rebuig del PSC a la utilització política de la tragèdia que està realitzant el Partit Popular.

Rubén Guijarro, President del PSC de Badalona, mostra el total rebuig del PSC a la utilització política de la tragèdia que està realitzant el Partit Popular.

Davant del míting polític que ha realitzat el líder de Partit Popular Pablo Casado, Guijarro considera que “No tenen escrúpols ni pensen en les víctimes. Només pensen en ells mateixos i en esgarrapar algun vot a Vox”

Guijarro, que ahir ja advertia públicament que “qui pretengui culpabilitzar a les víctimes de l’incendi ens tindrà radicalment al davant” ha denunciat la l’actitud inhumana del Partit Popular, amb Pablo Casado al capdavant, amb la situació tràgica que han viscut les persones que malvivien a la nau industrial cremada per l’incendi. 

“És lamentable que el Partit Popular es mostri absolutament insensible amb la tragèdia humana, quan encara hores d’ara no està del tot descartat que poguessin aparèixer més víctimes entre les runes de la nau, els hi és igual. Estem davant d’una baixesa moral absoluta, que només respon als interessos electorals del Partit Popular per competir amb l’extrema dreta de Vox” ha afegit Guijarro.

És un llàstima i una pena aquestes actituds per part de representants polítics davant d’una tragèdia d’aquestes magnituds. Els Socialistes de Badalona ens reiterem en que “és el moment d’exercir la unitat que ens reclamen els veïnes i veïnes, d’estar al costat de les víctimes i ajudar-les en tot allò que estigui a l’abast de les Administracions, no és moment ni de retrets ni de buscar culpables, ni de molt menys treure profit polític”

#DistànciaMansMascareta

A Badalona, divendres 11 de desembre de 2020