Badalona

Els Socialistes de Badalona sotmetran la decisió de liderar un govern alternatiu a Badalona a una consulta a tota la militància.

  • Grupo Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Àlex Pastor anuncia que els Socialistes de Badalona sotmetran la decisió de liderar un govern alternatiu a Badalona a una consulta a tota la militància.

NOTA DE PREMSA

Àlex Pastor anuncia que els Socialistes de Badalona sotmetran la decisió de liderar un govern alternatiu a Badalona a una consulta a tota la militància.

El President del Grup Municipal Socialista Àlex Pastor ha fet pública aquesta decisió aquest migdia en roda de premsa, un cop ahir l’assemblea local va avalar per unanimitat aquesta opció deixant així oberta l’opció de liderar un govern alternatiu.

Tal com hem explicat els darrers dies, Dolors Sabater ha preferit la qüestió de confiança a complir els acords amb el PSC, fins i tot, contradient el criteri públic dels seus socis de govern. Ahir ICV oferia unilateralment l'entrada al govern, un fet que demostra el fracàs dels tres anys de govern Sabater.

En paraules d’Àlex Pastor: “Agraïm l'oferiment, però no podem plantejar-nos això mentre qui lideri sigui la mateixa persona que ha incomplert de manera reiterada els acords amb el PSC”

Àlex Pastor ha recordat que els Socialistes per responsabilitat i per coherència amb els veïns i veïnes que ens van donar suport, i per l’estima que tenim a la nostra ciutat, hem decidit acabar amb la paràlisi, la inacció i les ganes de dividir.

“Me n’alegro que Albiol hagi entès que la ciutat no necessita més personalismes; que el seu temps ja ha passat, i que ara el que necessita Badalona és un govern liderat per aquells que estem a la política per construir ponts i no per destruir-los” ha afegit Pastor.

Ahir a la tarda els socialistes ens vam trobar en assemblea, va ser una trobada en què l'assemblea va donar suport unànime a les accions que està portant a terme el Grup Municipal.

L’assemblea va acordar per unanimitat fer una consulta oberta al conjunt de la militància per tal de decidir definitivament la nostra postura al respecte d'aquesta qüestió. Avui mateix Àlex Pastor ha traslladat aquesta decisió de l’assemblea a la direcció nacional del PSC per tal que, com és preceptiu segons els nostres estatuts, autoritzi la realització d'aquesta consulta.

Segons Àlex Pastor “Nosaltres ens devem a la nostra militància i farem allò que ells decideixin. Ells i elles tindran la última paraula”

El PSC anunciarà en els propers dies la pregunta i la data de la consulta. “Volem una consulta sincera, on els nostres militants puguin expressar-se de manera lliure i secreta” ha afegit Pastor.

A Badalona 25 de maig de 2018