Badalona

El PSC s’ofereix a liderar un govern alternatiu a Badalona

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Proposa a la resta de forces polítiques que recolzin cinc punts programàtics per sumar-se a l’alternativa.

NOTA DE PREMSA

El PSC s’ofereix a liderar un govern alternatiu a Badalona i proposa a les forces polítiques que recolzin cinc punts programàtics per sumar-se a l’alternativa.

L’oferiment dels Socialistes s’ha produït aquesta tarda un cop l’alcaldessa Dolors Sabater ha perdut la qüestió de confiança que ella mateixa havia plantejat. Els regidors tenen 30 dies per presentar un govern alternatiu.

Dolors Sabater ha perdut la qüestió de confiança a la qual va decidir sotmetre’s i s’obre un període de 30 dies per presentar un govern alternatiu.

En aquest context durant el Ple d’aquesta tarda el President del Grup Municipal Socialista, Àlex Pastor ha recordat a Dolors Sabater tots els incompliments dels pactes amb els Socialistes “Tenia dues condicions a respectar, la neutralitat institucional, i les polítiques efectives d’esquerres. I no ha respectat cap”

“Li retirem la confiança. En política, un pot equivocar-se però no pot mentir. A nosaltres ens va enganyar, i a molts veïns, que no l'hi perdonaran, també” ha afegit Pastor abans d’abordar el temps polític que s’obre a Badalona.

El PSC considera que hem demostrat que som els únics que podem dialogar amb tots els agents polítics i també socials, sense excepció, pel bé de Badalona, i per tant, creiem que som els més capacitats per construir ponts i crear grans consensos.

En paraules d’Àlex Pastor “Si rebem el suport majoritari d'aquest Ple, els Socialistes liderarem un govern “interí” fins a juny de 2019 per a tirar endavant Badalona. Un govern de perfil executiu, que treballi només pensant en Badalona, capaç de mobilitzar tots els recursos de l'Ajuntament i tornar a engegar el motor de la gestió, per obtenir resultats immediats. Badalona no pot perdre un any més, al contrari, hem de guanyar un any”

Pastor també ha recordat no és moment de personalismes, Dolors Sabater i Xavier Garcia Albiol han de comprendre que el seu temps ja ha passat, que no està Badalona avui per a més extrems i confrontació, al 2019 els ciutadans tornaran a avaluar a tots els partits, però avui han d'entendre que el seu moment ja ha passat.

Per aconseguir formar un govern alternatiu Àlex Pastor ha ofert a tots els partits polítics un “Pacte per reconstruir Badalona” amb cinc punts programàtics (Adjuntem el document):

 

-Una Badalona on la ciutat sigui nostra única prioritat.

-Una Badalona que no pot perdre un any

-Una Badalona transversal que ens representi a tots i totes

-Una Badalona que no divideixi

-Una Badalona de diàlegs i consensos pel bé dels veïns i veïnes, que els socialistes volem liderar, sense personalismes, ni extrems, ni divisió.

 

“El moment és AVUI. I demanem a la resta de regidors i regidores que s’hi sumin a la nostra alternativa. El canvi és possible. El canvi és ARA i el moment és AVUI.” Àlex Pastor

 

A Badalona, 07 de maig de 2018

Fitxers adjunts: