Badalona

El PSC proposa al Partit Popular la creació d’una comissió tècnica que elabori un projecte de “Pla de xoc per Badalona”

  • Grupo Municipal PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquesta comissió es podria fer extensiva a la participació de la resta de forces polítiques que poden impulsar un govern alternatiu.

Davant les divergències sobre el lideratge d’un govern alternatiu, el PSC proposa al Partit Popular la creació d’una comissió tècnica que elabori un projecte de “Pla de xoc per Badalona”

Aquesta comissió es podria fer extensiva a la participació de la resta de forces polítiques que poden impulsar un govern alternatiu.

Els Socialistes consideren que la ciutadania no entendria que havent-hi possibilitats de canvi real, aquest no es materialitzés.

El President del Grup Municipal Socialista, Àlex Pastor, ha enviat avui una carta a Xavier Garcia Albiol proposant la creació conjunta d’una comissió tècnica que elabori un projecte de “Pla de xoc per Badalona”.

La comissió, fora de l’àmbit institucional, haurà de plantejar un document de bases seriós de les mesures que la ciutat necessita i que serveixi de punt de partida per possibilitar un Govern interí que suposi un gir de 180º a la situació actual en què es troba el nostre municipi.

En paraules d’Àlex Pastor: “No ens agradaria que les discussions per la “cadira” i els personalismes malbaratessin l’opció de canvi que una gran part de la ciutadania ens reclama i que els Socialistes volem dur a terme. Per aquest motiu proposem que aquesta comissió es reuneixi amb la major brevetat, i la puguem obrir als diferents grups i agents que aposten pel canvi”

En aquest sentit, Àlex Pastor ha emplaçat a Xavier Garcia Albiol a trobar-se una vegada els treballs de la comissió tècnica estiguin més avançats, de manera que es puguin tancar els acords respecte al “què”, mentre que el “qui” no suposi una dificultat en el diàleg.

“Seria una llàstima que mantinguéssim una reunió que podria resultar definitiva si les postures sobre qui encapçala no trobessin un punt d’acord quan tenim marge per trobar consens en què farem i per què ho farem. Els veïns i veïnes de Badalona no ho entendrien” ha afegit Pastor.

A Badalona, 15 maig de 2018

 

*Adjuntem carta enviada a Xavier Garcia Albiol

Fitxers adjunts: