Badalona

El PSC promou una trobada amb Dolors Sabater per parlar políticament del pressupost 2018 i de la situació de paràlisi de la gestió municipal

  • Grup Municipal
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC promou una trobada amb l’Alcaldessa Dolors Sabater i Guanyem Badalona per tractar políticament la proposta de pressupost 2018, i com pensa el govern superar l’actual paràlisi en la gestió de l’Ajuntament de Badalona

El Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona hem mantingut a les darreres setmanes diverses reunions de caràcter tècnic amb el govern, on hem tingut ocasió de veure la proposta de pressupostos municipals pel 2018. Pel que fa a les reunions de caràcter polític, fins en dues ocasions, l’alcaldessa ha posposat una reunió amb el PSC.

Els Socialistes, per responsabilitat amb la ciutat, l’any 2015 vam recolzar la investidura de Dolors Sabater com a Alcaldessa, a canvi d’implementar i executar polítiques progressistes d’esquerres, i mantenir una actitud de neutralitat institucional envers l’anomenat procés sobiranista.

Les polítiques progressistes i d’esquerres s’han topat amb una gestió incompetent i estèril, provocant perjudicis constants que pateixen els veïns i veïnes de Badalona dia rere dia, i una paràlisi en la gestió municipal com mai s’havia conegut a l’Ajuntament de Badalona. Entre “procés” i ciutat, el govern ha escollit “procés”. Sense suport majoritari ni del Ple ni de la ciutadania i, per tant, sense cap legitimitat, el govern de Dolors Sabater ha situat la nostra ciutat com a punta de llança del procés sobiranista a Catalunya.

Els Socialistes som un partit de consensos, tenim una dilatada experiència de govern i acumulem anys de pactes i acords amb diferents formacions polítiques, a Badalona i arreu, i mai ens hem trobat amb una deslleialtat i una manca de respecte tan gran respecte a un pacte d’investidura.

És que per aquest motiu que els Socialistes més enllà dels aspectes tècnics d’un pressupost municipal, hem convocat a l’alcaldessa Dolors Sabater i a Guanyem Badalona a mantenir una trobada per parlar en profunditat d’aquests aspectes. Aquesta trobada motivada per la nostra preocupació per la gestió municipal serà extensible, de manera individual, a tots els partits del Consistori per posar en comú l’actual situació.

A Badalona, 13 de març de 2018