Badalona

El PSC exigeix que l’inici de curs de les EBM compti amb totes les mesures de seguretat

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Davant la sensació d’improvisació i deixadesa del govern local per preparar l’inici de curs escolar a Badalona, els socialistes han presentat una bateria de preguntes la govern al respecte.

El PSC exigeix al govern d’Albiol que l’inici de curs de les escoles bressol municipals compti amb totes les garanties de seguretat

Davant la sensació d’improvisació i deixadesa del govern local per preparar l’inici de curs escolar a Badalona, els socialistes han presentat una bateria de preguntes la govern al respecte.

El regidor socialista Rubén Guijarro ha demanat conèixer quines mesures i protocols s'estan plantejant per al retorn segur a les escoles bressol municipals, si s'ha dotat a les llars d'infants de mitjans materials per a la prevenció de virus, si s’han adaptat les ràtios de nens, si s'ha incrementat la xifra de docents de cara al nou curs escolar, si s’han modificat els horaris per adaptar-los a les mesures de seguretat, o si totes aquestes mesures s’han comunicat a les famílies dels infants i a tota la comunitat educativa.

Recordem que les escoles bressol municipals acullen infants de 0 a 3 anys en el primer cicle de l’educació infantil, formen part del nostre sistema educatiu, tot i que no són de caràcter obligatori, però són imprescindibles per a ajudar a les famílies a conciliar la vida laboral i personal, i en aquest curs especialment és fonamental que reunixin totes les mesures de prevenció per infants, docents i famílies.

En paraules del regidor Rubén Guijarro “Estem molt preocupats per la sensació d’improvització del govern del Partit Popular de cara a l’inici de curs tant a escoles bressol municipals com a les escoles de primària públiques de Badalona. A manca pràcticament d’una setmana per començar el curs els dubtes que tenim són més grans que les certesses sobre les mesures i protocols de seguretat que s’haurien d’estar ja implementant”.

Des del PSC recordem que les Escoles Bressol Municipals són competència 100% municipal, com també el manteniment i neteja de les escoles de primària.

A Badalona 4 de setembre de 2020