Badalona

El PSC exigeix la convocatòria urgent de la Mesa d’Emergències Habitacionals

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC exigeix la convocatòria urgent de la Mesa d’Emergències Habitacionals davant de la desídia del govern del Partit Popular per abordar els problemes socials a Badalona

 

En quatre mesos de govern l’alcalde Garcia Albiol no ha convocat la Mesa d’Emergències Habitacionals, quan aquesta s’ha de reunir mensualment.

Recordem que les persones i/o famílies en risc d’exclusió residencial per trobar-se en situacions de vulnerabilitat i d’emergència econòmica i social poden sol·licitar el reallotjament a la mesa d’emergències municipal de Badalona, previ informe dels serveis socials municipals.

Malauradament la greu crisi social i econòmica conseqüència de la COVID19 no té cap resposta per part del govern municipal del Partit Popular per ajudar als ciutadans de Badalona que ho estan passant malament.

El govern d’Albiol no tan sols no estan creant noves polítiques de protecció social sinó que, encara pitjor, les que ja existeixen no les estan utilitzant, com és el cas de la Mesa d’Emergència.

Al govern del Partit Popular li molesten les polítiques socials. Les famílies de Badalona que ho estan passant malament degut a la crisi no troben cap tipus d’ajuda per part del seu govern, cap iniciativa política en quatre mesos per pal·liar els efectes de la crisi.

 

Cal recordar que el govern del Partit Popular és gairebé l’únic que no ha volgut aprovar un “Pla de Rescontrucció Econòmica i Social” per Badalona, tot i la disposició de totes les forces polítiques i els agents socials.

 

En paraules del portaveu socialista Christian Carneado “L’única mesura econòmica per sortir de la crisi que ha adoptat el govern d’Albiol va ser intentar apujar-se el sou, i en matèria social, no només no ha proposat cap tipus d’ajudes, sinó que els recursos que a existeixen no els està posant a disposició dels ciutadans. És una vergonya.”

 

“Exigim la convocatòria urgent de la Mesa d’Emergències Habitacionals de Badalona per atendre tots els nous casos de famílies amb vulnerabilitat social, i tornem a insistir al govern que cal un Pla de Reconstrucció Social i Econòmiques amb mesures integrals i una important dotació pressupostària” ha afegit Carneado.

 

A Badalona 2 de setembre de 2020