Badalona

El PSC exigeix al PP que convoqui la mesa de coordinació de partits contra la COVID19

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC exigeix al govern del Partit Popular que torni a convocar la mesa de coordinació de partits contra els efectes de la COVID19

D’ençà que hi ha nou govern del Partit Popular Badalona la mesa de coordinació amb tots els grups municipals no s’ha tornat a convocar i tampoc s’estan coordinant les mesures amb els agents socials i econòmics.

La lluita contra els efectes de la COVID19 a Badalona és una qüestió que ens afecta a tots i totes i requereix consens i diàleg social. El govern del PSC i Comuns fins al darrer dia va convocar la mesa de coordinació amb tots els grups i va implementar moltes mesures pactades entre tots i amb la implicació dels agents socials.

El PSC recorda a l’executiu d’Albiol que és un govern en minoria i que necessita de diàleg amb la resta de grups, i també l’instem al diàleg seriós i a practicar l’escolta activa amb els sectors econòmics.

Respecte a la mesura concreta d’ampliar fins a un 50% les terrasses de bars i restaurants de la ciutat, és una mesura que ja estava prevista per l’anterior govern socialista i que molts ajuntaments estan implementant, però com hem dit, cal que el govern escolti les necessitats concretes del gremi i no actuï unilateralment.

D'altra banda també és molt important l'informe preceptiu de Protecció Civil donat que no existeix homogeneïtat en la tipologia de terrasses ni als carrers on es troben.

En paraules del regidor Jordi Subirana: “El govern del Partit Popular està aplicant mesures de “copy&paste” d’altres ajuntaments per quedar bé de cara a la galeria, però no està adaptant les mesures a les necessitats reals del sector de l’hostaleria a Badalona”

És per aquest motiu que el PSC exigeix la convocatòria de la mesa de coordinació de les mesures per lluitar contra la COVID19.

A Badalona 21 de maig de 2020