Badalona

El PSC demana al govern del PP que anul·li totes les liquidacions de les taxes de terrasses

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

El govern d’Albiol ha cobrat el 100% de la taxa de terrasses corresponent a l’any 2021 mentre bars i restaurants han tingut restriccions horàries obligatòries a causa de l’estat d’alarma.

El PSC demana al govern del PP que anul·li totes les liquidacions de les taxes de terrasses del 2021

El govern d’Albiol ha cobrat el 100% de la taxa de terrasses, a tota la hostaleria de Badalona, corresponent a l’any 2021 mentre bars i restaurants han tingut restriccions horàries obligatòries a causa de l’estat d’alarma. 

 

“És escandalós com el govern del PP no tan sols no ajuda  a l’hostaleria de Badalona, un dels sectors més afectats per la crisi, sinó que els obliga a pagar el 100% de la taxa de terrasses mentre estaven tancats. Exigim l’anul·lació de totes les liquidacions” ha afegit Guijarro

El govern del Partit Popular torna a maltractar bars i restaurants girant el 100% de les taxes municipals a tot el sector de l’hostaleria, sense cap mena de bonificació, en un any on el primer semestre ha estat ple de restriccions horàries i confinaments que han afectat greument a bars i restaurants.

Recordem que per exemple al mes de gener bars i restaurants només podien obrir de 7.30 a 9.30 hores del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda, i a partir de 8 de febrer de 7.30 a 10.30 hores del matí i de 13.00 a 16.30 de la tarda.

La mateixa setmana que el govern del PP portava aprovació, tard i malament, el Pla de Recuperació Social i Econòmica, forçat per totes les entitats que han participat, per darrere girava totes les taxes de terrasses com si la covid no hagués existit mai. Una mostra més que l’ajuda a les empreses i negocis de Badalona, en realitat no importa al govern d’Albiol.

En paraules del President del PSC i regidor Rubén Guijarro “La gestió del Partit Popular és un veritable escàndol, el govern ha d’anul·lar immediatament totes les liquidacions de les taxes de terrasses, descomptar tot el període de restriccions, i demanar disculpes atot el sector de la restauració”

A Badalona, dilluns 4 de octubre de 2020