Badalona

El PSC de Badalona no descarta que per aprovar els pressupostos, Dolors Sabater prefereixi sotmetre’s a una qüestió de confiança

  • Grupo Municipal PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Una vegada finalitzada la ronda de contactes amb totes les forces polítiques del Consistori, constatem els greus problemes que té el govern per aprovar uns pressupostos sense els suports necessaris.

El PSC de Badalona no descarta que per aprovar els pressupostos, Dolors Sabater prefereixi sotmetre’s a una qüestió de confiança abans que acceptar les condicions dels Socialistes

Una vegada finalitzada la ronda de contactes amb totes les forces polítiques del Consistori, constatem els greus problemes que té el govern per aprovar uns pressupostos sense els suports necessaris.

Tal com hem explicat en les darreres setmanes, des del PSC de Badalona hem demanat respecte als acords d’investidura, i hem posat dues condicions per poder valorar la proposta de pressupostos municipals 2018.

D’una banda hem demanat a Dolors Sabater i al seu govern que representin a la majoria de la ciutadania deixant d’utilitzar l’Ajuntament en favor de la causa independentista, tal com recollia el pacte d’investidura, i d’altra banda que tregui a l’Ajuntament de la greu i preocupant paràlisi de gestió en què es troba.

En aquest sentit, amb totes les forces polítiques hem trobat punts d’entesa, però constatem que el principal problema del govern per arribar a acords és el pes de la CUP dintre de Guanyem. Davant d’aquesta situació considerem que Dolors Sabater té la intenció de continuar treballant pel “procés” des de l’Alcaldia de Badalona, deixant en un pla residual la gestió municipal.

En paraules d’Àlex Pastor: “L’Ajuntament de Badalona podria tenir nou pressupost si Dolors Sabater acceptés les condicions del PSC o si arribés a acords amb altres formacions polítiques, en cas contrari s’hauria de sotmetre a una qüestió de confiança. En aquests moments no descartem que prefereixi aquesta via abans que respectar els acords. Entre Badalona i procés, sembla que triarà procés

A Badalona 20 d’abril de 2019