Badalona

Dones suport a presentar una moció de censura contra l'alcaldessa Dolors Sabater proposant com a candidat a l'Àlex Pastor?

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquesta és la pregunta que el PSC consultarà als i les militants socialistes anunciada avui pel President del Grup Municipal Socialista Àlex Pastor.

NOTA DE PREMSA

Dones  suport  a  presentar  una  moció  de  censura  contra  l'alcaldessa Dolors Sabater proposant com a candidat a l'Àlex Pastor?

Aquesta és la pregunta que el PSC consultarà als i les militants socialistes anunciada avui pel President del Grup Municipal Socialista Àlex Pastor en la roda de premsa. La consulta es realitzarà aquest dissabte 2 de juny de 10:00 a 20:00 h i els resultats es faran públics després de l’escrutini.

Àlex Pastor ha començat la seva intervenció destacant la centralitat del PSC, i la capacitat dels Socialistes per dialogar amb tothom, en aquest sentit ha volgut destacar que en els darrers dies s’ha produït un intent per part d’alguns membres del govern d’intentar “vendre” de forma interessada un cert apropament amb el PSC. En aquest sentit Àlex Pastor ha afegit:

“La única proposta que hem traslladat als membres del govern, i a la mateixa Dolors Sabater personalment és que dimiteixi, que es faci càrrec dels seus fracassos i marxi, que deixi de buscar culpables de la seva mala gestió i plegui”

“Els socialistes no podem confiar  en  una  persona  que  incompleix  els  acords,  que  ha  perdut  la confiança de la majoria del Ple municipal i que, per no perdre la cadira, ens ha portat  directament  a  aquesta  moció  de  censura” ha afegit Pastor

El PSC vol liderar una alternativa que aglutini a totes les forces  polítiques  que creguin  que  Badalona  no  es  pot  permetre  perdre  un  any  més,  que  posin  la ciutat en el punt més alt de la piràmide de prioritats i que es comprometin a acabar  amb  la  divisió  i  l'enfrontament al què  ens ha portat  l'alcaldessa i el seu partit.

Des   d'avui   mateix   fins   al   dissabte,   tota   la   militància   disposarà   d’un argumentari  a  favor  i  un  altre  en  contra  que  els  ajudarà  a  tenir  tota  la informació  relativa  a  aquesta  decisió.  Els  resultats es comunicaran a la finalització de l'escrutini.

A Badalona 31 de maig de 2018