Badalona

Aprovada una resolució del PSC i Units al Parlament per millorar l'atenció al CAP Gran Sol

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Amb aquesta resolució el Parlament insta al Govern a cobrir el 100% de la plantilla estructural d’aquest Centre d’Atenció Primària de Badalona

 

La Comissió de Salut del Parlament de Catalunya reunida aquest dijous 5 de desembre ha aprovat per unanimitat de tots els grups la proposta de resolució presentada pel grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar amb relació a la millora de l'atenció sanitària al CAP Gran Sol - Llefià de Badalona.

Els grups han instat al Govern de la Generalitat a cobrir el 100% de la plantilla estructural i a destinar tot el personal sanitari necessari per a garantir una atenció de qualitat, en un termini màxim d'un mes.

Per altra banda, la proposta socialista insta al Govern a incrementar els recursos necessaris per permetre que els ciutadans i ciutadanes siguin atesos de forma ràpida, millorant l'accessibilitat al servei, i a mantenir urgentment una reunió amb l'Ajuntament de Badalona per assegurar la inversió necessària a la resta de recursos assistencials i sanitaris de la ciutat de Badalona.

L’alcalde i primer secretari del PSC de Badalona Álex Pastor, recorda que "aquesta reivindicació fa molt de temps que la fem des del govern de Badalona, ja que els serveis que s’ofereixen des del CAP de Gran Sol a Llefià són molt escassos i els usuaris han d’esperar diverses setmanes i mesos per tal de rebre una cita amb els professionals mèdics". Per una altra banda Pastor reconeix que "és un molt bon senyal que aquesta resolució s’hagi aprovat per unanimitat de tots els grups; ara només falta que el Govern de la Generalitat faci la seva feina".

Badalona, 5 de desembre de 2019.