Badalona

​Álex Pastor proposa les primeres ajudes per a l'esport femení

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Una altra línia d'ajudes aniria encaminades a patrocinar el talent individual en arts, cultura o esports minoritaris

 

Álex Pastor, actual alcalde de Badalona i candidat del PSC, ha presentat avui en el camp de futbol de *Montigalà les noves línies de subvencions per al pròxim mandat. En l'acte han estat presentis representants i jugadores d'entitats esportives femenines de la ciutat.

La primera de les ajudes proposades van dedicades a l'esport femení. Amb l'objectiu de promocionar i augmentar la participació entre les dones de la ciutat en totes les disciplines esportives, es dotaran als clubs esportius amb dones de més recursos. De la mateixa manera, es pretén fomentar la difusió de l'esport femení a través dels mitjans de comunicació públics municipals.

D'altra banda, es proposa una línia de patrocini a aquelles persones que destaquin en la seva disciplina esportiva, artística o cultural, i que necessiti un suport per a continuar realitzant la seva activitat i portant la marca Badalona fora de les nostres fronteres. Aquest patrocini està pensat per a esports individuals o minoritaris, o altres disciplines artístiques.

Segons Álex Pastor “en aquesta ciutat hi ha molt de talent que no aconsegueix ajudes per a desenvolupar el seu potencial, i l'administració local ha d'apostar per aquest tipus de persones. Així també ajudem al fet que el nom de Badalona estigui present en més competicions i campionats. Les ajudes per a l'esport femení estan pensades perquè caminem cap a un esport més igualitari i uns clubs femenins més competitius”.

A Badalona 16 de maig de 2019

Fitxers adjunts: