Badalona

Álex Pastor proposa la construcció de 5 noves escoles bressol a la ciutat

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Formen part d'un pla a 7 anys vista en els barris amb més creixement de la ciutat

 
 
Álex Pastor, actual alcalde de Badalona i candidat del PSC, ha presentat hui el seu pla d'escoles bressol 2019-2026 consistent a projectar la construcció de cinc noves escoles bressol en un termini de 7 anys. 
 
El barri de Llefià serà un dels quals acullen una nova escola bressol municipal segons el pla proposat pel Partit Socialista. Aquest barri és un dels més poblats de la ciutat i un dels quals més necessiten ampliar l'oferta educativa de 0 a 3 anys. El lloc proposat és la plaça de les Brigades Internacionals.
 
Una segona escola bressol es projectaria en el barri de Sistrells, en el solar del carrer Numància. I una tercera en Canyadó, un dels barris amb més creixement en els últims anys, situada al carrer Pomar de Baix. A aquestes tres noves escoles bressol se li sumaria la construcció de la del carrer de les Ciències en Montigalà, el projecte executiu de les quals ja està en marxa, i una cinquena en el barri del Progrés, amb el pressupost ja aprovat. 
 
Segons Álex Pastor “cal fer una aposta seriosa en aquesta ciutat per la conciliació familiar i laboral, i per a això, a part de les ajudes de 360 euros a l'any que volem donar a les famílies amb fills de 0 a 3 anys, cal realitzar un pla per a dotar d'escoles bressol a més barris. Proposem tindre els projectes executius aprovats de cinc guarderies abans de 7 anys”.
 
A Badalona 20 de maig de 2019