Badalona

​Álex Pastor proposa la construcció d'un centre esportiu al barri de Sant Roc

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

El nou edifici se situaria en la plaça Camarón de la Isla i portaria integrada una nova comissaria de la Guàrdia Urbana

Álex Pastor, actual alcalde de Badalona i candidat del PSC, ha presentat avui un nou poliesportiu en el barri de Sant Roc, concretament en la plaça Camarón de la Isla per a donar resposta a les necessitats esportives en el barri. 

La proposta consisteix en un edifici dividit en tres parts. Una part esportiva, amb una pista polivalent en la qual es podrien practicar diferents disciplines esportives en funció de les necessitats. Una part de serveis en la qual s'inclouria una sala també polivalent en la qual poder realitzar activitats o tallers tals com gimnàstica, pilates, aeròbic… I finalment, en els baixos de l'edifici s'integraria una nova comissaria per a la Guàrdia Urbana, la qual cosa permetria eliminar el mòdul ara existent en la plaça.

Segons Álex Pastor “amb aquest nou equipament esportiu donarem resposta a les peticions que molts veïns i veïnes de la zona ens feien des de fa temps. Un espai on la gent jove pugui practicar esport, però també perquè la gent d'una certa edat també pugui gaudir amb diferents activitats i tallers. A més, és important que la nostra policia pugui disposar d'un nou espai en aquest edifici on traslladar i reforçar els serveis que es realitzen ara en el mòdul, amb la intenció que aquest mòdul desaparegui”. 

Aquest nou edifici esportiu es pressuposada en aproximadament 2,5 milions d'euros.

A Badalona 16 de maig de 2019

Fitxers adjunts: