Badalona

A disposició de la comunitat educativa de l’Escola Boix davant la notícia del seu tancament

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC es posa a disposició de la comunitat educativa de l’Escola Boix de Bufalà davant la sobtada notícia del tancament de l’escola.

El PSC es posa a disposició de la comunitat educativa de l’Escola Boix de Bufalà davant la sobtada notícia del tancament de l’escola.

Tanmateix mostrem tot el suport als Serveis Educatius de l’Ajuntament de Badalona per resoldre una situació que afecta a gairebé 300 famílies de Badalona.

Davant la sobtada notícia del tancament de l’Escola Boix de Bufalà degut a la retirada de la concertació de l’educació infantil, des del Partit del Socialistes de Catalunya ens posem a disposició de tota la comunitat educativa i de les treballadores i treballadors del centre educatiu per cercar la millor solució al problema que s’ha generat.

També demanem al govern municipal una reunió urgent amb la Direcció de l’escola i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per analitzar si la situació en la que es troba avui l’escola és irreversible, o si bé, existeix alguna opció de viabilitat del centre.

En cas que el tancament de l’escola sigui irreversible, demanem al govern municipal que la gestió de la reubicació dels 300 alumnes es realitzi de manera consensuada amb la comunitat educativa.

#DistànciaMansMascareta

 

A Badalona 21 de juliol de 2021