Badalona

#8M, els regidors/es Socialistes de Badalona destinaran part del seu salari a la Federació Dones de Badalona

  • PSC Badalona
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els regidors/es Socialistes de Badalona destinaran part del seu salari a la Federació Dones de Badalona per ajudar al col·lectiu de dones en situació de vulnerabilitat a la nostra ciutat.

En suport a la vaga feminista del 8 de març, els regidors/es Socialistes de Badalona destinaran part del seu salari a la Federació Dones de Badalona per ajudar al col.lectiu de dones en situació de vulnerabilitat a la nostra ciutat.

La mesura de suport va ser anunciada al Ple d’ahir de l’Ajuntament de Badalona

El proper 8 de març, dia internacional dels drets de les dones, les entitats feministes han convocat una vaga a nivell internacional. La crida feminista internacional convoca una vaga laboral, de cura, de consum i estudiantil per conscienciar que sense les dones, el món s'aturaria, i també per denunciar les situacions de discriminació i violència masclista que pateixen les dones.

Aquesta vaga feminista té les seves arrels en la històrica reivindicació de la «vaga de dones: qui mou el món, l'atura» que s'ha anat consolidant gràcies a la major conscienciació social respecte les múltiples discriminacions i violències masclistes que pateixen les dones, però també pel moment d’amenaça internacional contra les polítiques feministes, que fa tan necessària una resposta massiva i contundent de tota la societat, dones i homes, per fer-li front.

És per aquest motiu que tots els regidors/es Socialistes a l'Ajuntament de Badalona es solidaritzaran amb la vaga general convocada per dijous que ve 8 de març, com a mostra de rebuig a les desigualtats entre homes i dones, apel·lant al seu compromís, coherència política i responsabilitat amb la ciutadania i com a gest de solidaritat destinaran part del seu salari a la Federació Dones de Badalona per ajudar al col.lectiu de dones en situació de vulnerabilitat a la nostra ciutat.

L'aturada té com a objectiu posar el focus en els problemes que pateixen les dones com la violència masclista, la persistència de barreres en la seva projecció professional i la discriminació salarial, la iniciativa tindrà rèplica en 177 països de tot el món.

En els drets de les dones, ni un pas enrere!

A Badalona 28 de febrer de 2018