Badalona

Raquel López, Primera Secretaria de la nova Comissió Executiva Local a Badalona

  • PSC
  • Actualitzat:
  • Creat:

Àlex Pastor, nou President del PSC de Badalona, i Raquel López nova Primera Secretària.

Aquesta tarda l'Agrupació del PSC de Badalona ha celebrat assemblea de militants extraordinària per renovar la seva Comissió Executiva a Badalona.

Els Socialistes de Badalona han escollit aquesta tarda la composició de la nova Comissió Executiva que dirigirà la formació política durant els propers quatre anys. La nova Comissió Executiva és totalment paritària.

L’assemblea dels Socialistes de Badalona també ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint.

Àlex Pastor ha estat escollit com a President del PSC de Badalona i Raquel López com a nova Primera Secretària. Raquel Lòpez ha volgut destacar que “hem configurat una Comissió Executiva amb molt de talent, representativa de la Badalona actual, buscant l’equilibri entre l’experiència i la joventut. Aquest grup humà que liderarà el partit dels Socialistes a Badalona està preparat per consolidar el govern socialista a la ciutat de Badalona”

La nova executiva comptarà amb Paquita Teruel com a Presidenta de l'Assemblea Socialista, amb Christian Carneado com a Vice Primer Secretari, i la Secretaria d'Organització recau en Adrià Díaz.

La Comissió Executiva Local estarà organitzada en diferents secretaries. Podeu consultar tota la Comissió Executiva al següent enllaç.

A Badalona 6 de març de 2019

 

 

 

 

Fitxers adjunts: